WAAROM EEN 8 NIET GENOEG IS…

ZORG DAT JE KLANTEN AMBASSADEURS VAN JE WORDEN!

Waarom moeten je klanten ambassadeurs van je worden? Omdat je alleen dankzij je klanten een winstgevend bedrijf kunt creëren. Dat is, juist in deze crisistijd, extra belangrijk!

Met de volgende 3 stappen maak je van je klanten ambassadeurs:

1. Richt je op de ideale klant!

Ideale klanten passen precies in je doelgroep. Daardoor heb je ook de perfecte oplossing voor hun problemen.

Wanneer je iedere klant probeert te helpen, zul je gemengde resultaten boeken. Je klanten zullen je daardoor gemiddeld gaan beoordelen, bijvoorbeeld met een 6 of een 7. En dat is niet wat je wilt!

Het is beter om alleen met ideale klanten te werken. Met deze mensen kun je fijner werken en veel meer bereiken.

Gevolg: ze gaan je beoordelen met een 8, een 9 of zelfs een 9+. En het zijn de 9+ klanten die jou gratis gaan promoten omdat ze je zo goed vinden! Zij worden je trouwe fans, die veel klanten opleveren.

2. Lever topkwaliteit!

Geef je klanten meer dan ze verwachten. Creëer bij elke klant een onvergetelijke en unieke gevoelservaring, die niet vergeten wordt.

Verras hen telkens opnieuw en overtref hun stoutste verwachtingen. Hierdoor creëer je loyale klanten, die bij je terug blijven komen én je producten gaan aanbevelen bij anderen.

3. Los het probleem van je klanten op!

Dat gaat weer in drie fasen:
a) Signaleer een fundamenteel probleem waar je klanten mee worstelen.
b) Bedenk, zoek of vind een oplossing voor dit probleem. Het liefst een blijvende oplossing, die respect verdient!
c) Maak van deze oplossing een van je producten.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Een nieuw idee lijkt dwaas, tot het idee succesvol blijkt te zijn!” Mark Twain

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld. Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen. In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*