PROFILEER JEZELF ALS EXPERT!

Het is belangrijk dat je prospects en klanten jou gaan zien als een echte expert op je vakgebied. In dit artikel geef ik je vier manieren om dat te bereiken:

1. Geloof in jezelf!
Het begint ermee dat jij jezelf als een expert ziet. Want als jij overtuigd bent van je eigen kwaliteiten, gaan anderen die overtuiging overnemen. Zowel in je lichaamshouding als in je woordgebruik zul je uitstralen dat jij op je vakgebied de allerbeste bent.

2. Wees authentiek!
Ik zal je een geheim verklappen. Wanneer jij je grootste kernkwaliteiten met passie en power op een authentieke manier in de wereld zet, wordt je vanzelf uitzonderlijk en uniek.

Waarom?

Omdat er niemand is die dit kan zoals jíj het kunt. Wees daarom authentiek. Ontwikkel je eigen stijl en blijf jezelf daarin verbeteren. Het wordt dan een stuk makkelijker om je tot een expert te ontplooien.

3. Geef een presentatie!
Door het geven van een lezing, voordracht, workshop of training word je al snel gezien als een expert. Het feit dat je bereid bent om de verantwoordelijkheid voor het slagen of mislukken van de presentatie op je te nemen, werkt in je voordeel. Het vergroot je geloofwaardigheid. Bovendien leer je te vertrouwen op je eigen kunnen en ook dat verhoogt je expertstatus.

4. Schrijf een boek!
Een van de krachtigste manieren om jezelf te profileren als dé expert op je vakgebied, is het schrijven van een boek en dat kan ook een E-boek zijn. Wanneer je de auteur bent van een goed geschreven boek, levert dat meestal nieuwe klanten op. Dat is zeker het geval, wanneer je boek door vele mensen uit je doelgroep wordt gelezen en geprezen!

TIP VAN SUCCESCOACH: “Niet dralen maar doen!” Richard Branson

GRATIS 3G-test!
Onderzoek heeft een duidelijke relatie aangetoond tussen je persoonlijkheid, je ondernemersstijl, je bedrijfsbeleid en je succes. Meer weten? Doe NU de GRATIS test: Start de denker-voeler-doener test hier! Je eventuele vragen en opmerkingen kun je mailen naar: info@succescoach.nl.

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld. Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen. In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*