ONTSTRESS VOOR SUCCES!

KWALITEITEN KWEKEN KAN NIET!

Hoe komt het, dat sommige mensen succesvol zijn en anderen niet?
Dat succesvolle mensen een aantal bijzondere kwaliteiten bezitten, staat vast.
Diverse boeken over succes wekken echter de indruk, dat élk mens deze kwaliteiten kan aankweken. Het zou voldoende zijn om je aandacht erop te richten, erover te schrijven of er op een andere manier mee bezig te zijn.
Na letterlijk tienduizenden (!) consulten, met succesvolle en minder succesvolle mensen, ben ik daar anders over gaan denken.

Ik geloof niet meer zo in het “aangroeien van nieuwe eigenschappen”.

Zoals er uit een lilliputter nooit een reus zal groeien, zo kun je enkel uitgroeien tot ‘jezelf’ en niemand anders. Ik geloof er dus ook niet meer in, dat je alle aandacht moet richten op het versterken van je zwakke punten. Het is veel slimmer om je sterke punten optimaal te leren gebruiken. Want daarin ligt je kracht!
Wanneer Johan Cruijff koste wat kost zijn zwakke punten in een strak trainingsschema zo ver mogelijk had moeten doorontwikkelen, had hij zijn originaliteit verloren. Dan was hij nooit bekend geworden als een van de beste voetballers ooit.
In plaats van proberen te worden wie je nooit kunt zijn, kun je beter worden wie je bent. De snelste weg daartoe is het opruimen van je blokkades, die je kernkwaliteiten – en je succes – versluieren.

RUIM JE BLOKKADES OP!

Ieder mens heeft emotionele en mentale blokkades. Die blokkades zijn in het verleden ontstaan en belemmeren een optimaal gebruik van je kwaliteiten en talenten.
Hoe meer je van die blokkades opruimt, hoe meer je je natuurlijke toestand terugwint. Je raakt bevrijd van negatieve overtuigingen en gaat het succes realiseren dat je wilt. Je ontdekt je aangeboren genialiteit en innerlijke vrijheid! Dat trekt mensen aan!

KLANTEN ZIJN MENSEN!
Klanten zijn immers mensen. En mensen volgen geen ondernemingen. Mensen volgen mensen. Daarom is het geen wonder dat een ondernemer zonder al te veel belemmeringen, met een vrolijke en sympathieke uitstraling meer klanten aantrekt dan een ondernemer met een chagrijnige en onvriendelijke uitstraling. In ontspanning, zonder blokkades, ben je dus altijd succesvoller dan met stress!

WEES SUCCESVOL MET DE 3 G’s!
Mijn ervaring is dat de 3G-methode de beste en snelste manier is om blijvend bevrijd te raken van blokkades. Want wanneer de 3 G’s op elkaar én op je doel zijn afgestemd, kun je het hoogst haalbare bereiken in je leven!
Het lijkt gemakkelijk om jezelf gewoon een doel te stellen en het ook te gaan bereiken. Maar helaas is dat niet zo simpel als het lijkt. Want zelfs al bezit je alle kwaliteiten die vereist zijn om je doel te kúnnen bereiken, dan nog liggen er bijna altijd obstakels op je weg.

Want het grootste probleem ligt zelden of nooit buiten onszelf, dus in externe factoren zoals de crisis. Het échte probleem zit IN onszelf, in ons bewustzijn – in onze mindset.

Het overheersende beeld dat je als ondernemer creëert in je hoofd (G1) en de emoties die je daarbij ervaart (G2), bepalen je uitstraling en je gedrag, dus hoe je overkomt op anderen (G3). En dat is een van de belangrijkste factoren voor je succes! De 3G-methode is een beproefde, door mijzelf ontwikkelde methode. Veel van de door mij gecoachte ondernemers hebben hier uitmuntende resultaten mee bereikt. De 3G-methode is de eerste van de 7 zuilen waarmee ik je leer een succesvol bedrijf op te bouwen. Lees mijn nieuwste boek MAAK JE DROMEN WAAR voor meer info 🙂

Wil jij ook leren hoe je een succesvol bedrijf opbouwt? Wil jij ontdekken hoe je de mindset van een winner creëert?

Bel dan 0522-26 12 85 of mail geheel vrijblijvend naar info@succescoach.nl voor het GRATIS GROEIGESPREK van 30-40 minuten. Vermeld in elk geval je naam, adres, postcode, telefoonnummer en de code HSP1.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Wees jezelf! Er zijn al zoveel anderen!” Loesje

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.
Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.
In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*