ONDERNEMEN BEGINT BOVEN!

WERK NIET IN LOONDIENST!

De meeste kleine ondernemers denken dat ze zelfstandig zijn. Toch is dat vaak niet zo. Het zijn experts, die werken onder de lastigste baas ter wereld: zijzelf.

En daarom komen ze niet vooruit. Ze blijven hangen in de baan die ze hebben gecreëerd. In zekere zin zijn het werknemers geworden in hun eigen bedrijf.

Het zijn werknemers die leiding geven aan zichzelf. Eigenlijk zijn het dus experts in loondienst. En dat is geen fijne situatie!

BOUW EEN BUSINESS!
70% van alle kleine bedrijfjes zijn ZZP’ers, dat wil zeggen eenmanszaken (of eenvrouwszaken).

Ze hebben nooit geleerd hoe ze een business kunnen opbouwen.

Wat bedoel ik daarmee?

Met een business bedoel ik een onderneming, waar je als oprichter en eigenaar op elk gewenst moment uit kunt stappen, zonder dat de zaak ‘stilvalt’ en je financieel in de problemen komt.

Het heeft voordelen om er zelf uit te stappen, omdat je als ondernemer, directeur en eigenaar de groei van je bedrijf in de weg kunt staan.  

En je medewerkers worden meestal ook blij als ze van jouw ‘controledwang’ bevrijd zijn. Want ondernemers zijn controlefreaks…

ZOEK EEN COACH!
Om je onderneming continu te laten groeien, is een goede en ervaren coach, supervisor of therapeut een vereiste.

Waarom?  

Omdat zo iemand je helpt om je blinde vlekken te omzeilen. Een geschikte coach is een onmisbare sparringpartner. Hij heeft de problemen die jij op je weg tegenkomt al overwonnen. Je kunt daar je voordeel mee doen, als je bereid bent te investeren in je ontwikkeling!

De kern van mijn betoog is dat je je bedrijf gaat zien als een creatie. Zoals een schilderij of een boek. Als ondernemer ben jij de schepper van die creatie. In plaats van je te verliezen in details, kun je beter het totaalbeeld van je onderneming gaan overzien. Als een kunstenaar die zijn kunstwerk overziet, blijf je jezelf en je onderneming daardoor voortdurend verbeteren.

Om steeds succesvoller te worden, is het met andere woorden nodig om de vertaalslag te maken van werken IN je bedrijf naar werken AAN je bedrijf! 

Wil jij ook leren hoe je stap voor stap een TOPONDERNEMING creëert?

Bel dan 0522-26 12 85 of mail naar info@succescoach.nl voor het GRATIS GROEIGESPREK van 30-40 minuten. Vermeld in elk geval je naam, adres, postcode, telefoonnummer en de code HSP1.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Wees jezelf, werk hard en leer van een succesvol persoon!” Bruce Lee

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.

Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.

In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*