ONDERNEEM OP JE EIGEN WIJZE!

Succesvol ondernemerschap is afhankelijk van een aantal factoren. Een van die factoren is je persoonlijkheid. Je kunt je ondernemerschap zo ontwikkelen, dat je geen dingen hoeft te doen die niet bij je passen. Daarom geeft elke ondernemer dezelfde zaken een andere invulling dan zijn collega’s. Natuurlijk horen daar ook specifieke en verschillende manieren van ondernemen bij.

Nieuwsgierig naar je ondernemersstijl?
Vul dan in ongeveer 5 minuten de test even in: Start de denker-voeler-doener test hier!

Van deze test leer je drie dingen:
1. je persoonlijkheidsstructuur (inclusief je kwaliteiten en valkuilen)
2. je voorkeursstijl als ondernemer
3. je bedrijfsbeleid, dat is de wijze van bedrijfsvoering die het beste bij je past en die jou het grootste succes zal opleveren

De uitslag van de 3G-test geeft inzicht in hoe je persoonlijkheid je ondernemersstijl bepaalt. Je ontdekt op welke wijze je het beste succesvol kunt ondernemen.

We onderscheiden in de basis vier ondernemersstijlen:
I. Extravert en dominant: 
dit zijn de echte voortrekkers, die van nature gemakkelijk aan nieuwe projecten beginnen. Kwaliteiten: dapper, zelfbewust en initiatiefrijk. Valkuilen: overmoedig, eigengereid en versplinterd.
II. Extravert en meegaand: dit zijn de geboren netwerkers, die uit zichzelf gemakkelijk nieuwe contacten leggen en onderhouden. Kwaliteiten: sociaal, openhartig en flexibel. Valkuilen: allemansvriendjes, loslippig en karakterloos.
III. Introvert en meegaand: dit zijn de conformisten, die graag op zeker spelen. Kwaliteiten: voorzichtig, vormelijk en behoudend. Valkuilen: angstig, saai en ouderwets.
IV. Introvert en dominant: dit zijn de individualisten pur sang. Ze lijken in hun team wat op de achtergrond, maar checken ondertussen alles wat er gebeurt. Kwaliteiten: organisatorisch, regelend en nauwgezet. Valkuilen: bemoeizuchtig, perfectionistisch en ontevreden.

GRATIS 3G-test!
Onderzoek heeft een duidelijke relatie aangetoond tussen je persoonlijkheid, je ondernemersstijl, je bedrijfsbeleid en je succes. Meer weten? Doe NU de GRATIS test: Start de denker-voeler-doener test hier! Vragen of opmerkingen over de test kun je mailen naar info@ontdekjekracht.nl.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Veel mensen overschatten wat ze kunnen doen in 1 jaar, maar onderschatten wat ze kunnen doen in 10 jaar!” Anthony Robbins

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld. Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen. In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*