LEEF JE DROOM, OOK AL BEN JE BANG!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEEF JE DROOM!

De echte ondernemer is, zoals het woord al aangeeft, ondernemend. En ondernemende mensen zijn doeners. Wie te lang blijft nadenken over wat hij wil doen, komt niet verder.

Zelf wist ik al op mijn 12e dat ik ooit wilde gaan schrijven, al had ik geen idee waarover en hoe. Toch ben ik blij dat ik het ook werkelijk ben gaan doen. Want het schrijven en publiceren van boeken heeft me meer opgeleverd dan ik vooraf had kunnen bedenken.

Veel mensen zijn doodsbang om hun droom te leven. Want er kan van alles mis gaan:

  • Je omgeving kan je wilde plannen afkeuren
  • Soms zijn je doelen te hoog gegrepen 🙁
  • Je kunt vervelende fouten maken – en dat hoort erbij 🙂
  • Je kunt failliet gaan of in een dip terecht komen
  • Soms is je droom NIET je diepere droom!

En zo kan er natuurlijk nog veel méér mis gaan, en dat is heel normaal…

Maar het belangrijkste is dat je ook kunt slagen! Je kunt ook succesvol zijn en dat begint met DOEN, DOEN en nog eens DOEN. Compleet met alle fouten die daarbij horen…

ER ZIJN DRIE STAPPEN VOOR HET VERWEZENLIJKEN VAN JE DROOM:

1) Ontdek je droom
Toen een vriendin zei dat ik geld zou gaan verdienen als schrijver, nam niemand haar serieus. Een andere vriendin raadde mij het schrijven juist dringend af, “omdat het geen geld zou opleveren”. Gelukkig heb ik mijn angsten overwonnen en ben ik gewoon begonnen met schrijven!

2) Geloof in jezelf en begin gewoon!
Geloof in je eigen kunnen, zelfs als iedereen tegen je is en je nog niet precies weet HOE je je doelen kunt bereiken. Het oude gezegde: “Eerst zien en dan geloven!” klopt niet. Het is: “Eerst geloven en dan zien…”  Om je droom te kunnen waarmaken, moet je éérst geloven in de mogelijkheid daarvan en dan pas kan het gebeuren. Het HOE ontdek je later wel, tijdens het realiseren van je droom.

3) Maak je dromen waar!
De enige manier om te bereiken wat je wilt is te beginnen met het waarmaken van je dromen. Met alleen dromen over het waarmaken van je dromen kom je er niet. Lees mijn boek MAAK JE DROMEN WAAR voor meer info!

Wat is jouw authentieke talent? Hoe ziet jouw droom eruit?  

Schrijf het op en maak een plan om het te realiseren. Het hoeft niet perfect te zijn en je kunt het later altijd weer wijzigen. Wacht niet tot na je dood, want dan is het zeker te laat…

Begin NU met het in de wereld zetten van je stoutste dromen. Hoe wil jij dat mensen jou herinneren als je er niet meer bent? Zet dat op papier en begin met het realiseren daarvan. Niet in een verre toekomst, ergens, ooit… Maar NU!

TIP VAN SUCCESCOACH: “Mijn werk is de onschuld leefbaar te maken!” Anton Heyboer

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.

Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.

In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*