GOEDE TEAMS GEVEN MEER SUCCES!

Je kunt tegenwoordig haast geen businessboek meer openslaan of er wordt wel gesproken over de vele voordelen van samenwerking met een team voor ondernemers.

Al dat gepraat over teams, teambuilding en teamspirit wekt de indruk, dat je als serieuze ondernemer (en zeker als CEO van een multinational) niets kunt presteren zonder je team. Maar ook als solist kun je succesvol zijn.

Succes is niet per se afhankelijk van een team, hoewel het – zeker in deze crisistijd – slimmer is om er effectief mee samen te werken.

BETER ALLEEN DAN MET EEN SLECHT TEAM!
Tijdens een sollicitatieprocedure wordt bijna altijd gevraagd naar mensen, die prima in een team kunnen meespelen. Teamspelers zijn de norm en wie daar niet aan voldoet, valt in onze cultuur buiten de boot. Toch dienen we nooit te vergeten, dat je beter GEEN team kunt hebben, dan een slecht functionerend team!

DRIE VOORDELEN VAN EEN GOED TEAM:
1.betere resultaten
In je eentje bereik je, met pijn en moeite, misschien 100-150% resultaat. Maar wanneer je een team van 4 mensen voor je laat werken, die ieder afzonderlijk slechts 75% resultaat genereren, geeft dat toch al een uitkomst van 4×75=300%. En dat is nog altijd 2 tot 3 keer zoveel als wat jij zelf, met de grootst mogelijke moeite, kunt realiseren.
2. groter probleemoplossend vermogen
Terwijl jij in je eentje, bij het zoeken naar oplossingen voor een probleem, al snel in vicieuze cirkeltjes blijft ronddraaien, vinden andere mensen soms verrassende en volkomen nieuwe manieren om datzelfde probleem op te lossen.
3. meer mogelijkheden
Door de diversiteit van kwaliteiten kunnen de teamleden elkaar aanvullen. De een is bijvoorbeeld een generalist, die graag de grote lijnen uitzet. Een ander wil niks liever dan details uitpluizen, enzovoorts.

Wil jij ook je eigen effectieve team samenstellen? Wil je je omzet optimaliseren? Of wil je leren hoe je je eigen valkuilen omzeilt?

Bel dan 0522-26 12 85 of mail naar info@succescoach.nl voor het GRATIS GROEIGESPREK van 30-40 minuten. Vermeld in elk geval je naam, adres, postcode, telefoonnummer en de code HSP1.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Het samenstellen van een TOPTEAM leer je niet uit een boekje. Dat moet je leren door te DOEN!” Roeland Suylen

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.

Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.

In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*