GELD EN OVERVLOED

ONDERZOEK JE OVERTUIGINGEN OVER GELD!

Om als ondernemer duurzaam succes te hebben, moet je je overtuigingen over geld eens goed onder de loep nemen. Hoe denk je over geld, over armoede en rijkdom, et cetera? Want jouw relatie met geld wordt bepaald door je overtuigingen. Geld kun je zien als “de smeerolie van je succes”.

Zolang je bijvoorbeeld blijft denken dat geld het slijk van de aarde is, zul jij je eigen succes onbewust blijven saboteren. En dat verlaagt je omzet en de hoogte van je bankrekening.

Deze negatieve overtuigingen liggen sterk verankerd in de Nederlandse cultuur. In Nederland bestaat de neiging, om erg succesvolle mensen sceptisch te beoordelen of zelfs openlijk te bekritiseren!

Sluit vrede met geld
Een harmonische relatie met geld is van wezenlijk belang.

Waarom?

Omdat je pas echte rijkdom kunt creëren, wanneer je daar ook voor open staat. Na meer dan 20 jaar ondernemerservaring kom ik tot de conclusie, dat geestelijke of innerlijke rijkdom voorafgaat aan materiële of uiterlijke rijkdom. Materiële rijkdom begint in de geest! Bovendien kan het een niet zonder het ander bestaan.

Dit betekent dat jij het jezelf moet gunnen, om vrijuit en onbeperkt te genieten van je succes. Door geld meer te gaan waarderen, krijgt het een andere gevoelswaarde en kan het beter gaan stromen. Hoe dat precies werkt, weet ik niet. Wel dát het zo werkt…

Een goed boek om in dit kader te lezen is bijvoorbeeld de bestseller: “Rich Dad Poor Dad” van Robert Kiyosaki. Lees je liever het GRATIS PDF, dan kan dat gelukkig ook!

Er zijn 3 stappen naar een ‘rijkdomsbewustzijn’:

  1. Creëer een ‘rijkdomsbewustzijn’, dat wil zeggen een ‘overvloedbewustzijn’. Daarmee bedoel ik het besef, dat innerlijke én uiterlijke rijkdom de wereld verder kunnen helpen. Zie geld niet als een noodzakelijk kwaad, maar als een manier om goed te doen, dat wil zeggen om je medemensen concreet te helpen.
  2. Visualiseer een toekomst van overvloed, waarin je zelf als succesvolle ondernemer centraal staat en geniet daarvan. Maak je voorstelling zo echt en levendig mogelijk. Gebruik al je zintuigen en maak eventueel een moodboard om het effect te versterken.
  3. Ruim je emotionele blokkades én je negatieve associaties met geld en overvloed op. Zolang je diepste overtuigingen over geld en overvloed je in de weg zitten, schiet het niet op. Je onbewuste zoekt dan uitvluchten en drogredenen om je succes te dwarsbomen. Daardoor saboteer jij jezelf en blijf je steken in je oude vertrouwde armoedebewustzijn!

TIP VAN SUCCESCOACH: “Het is veel gemakkelijker om één keer een goede daad te verrichten, dan om daar een gewoonte van te maken!” Aristoteles

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.

Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.

In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*