DOE HET NIET ALLEEN!

WEES NIET ALS WENDY!

Ze werkte als zelfstandige webdesigner, maar had te weinig klanten. Daarom vroeg ze mijn advies.

Naast haar baan als webdesigner had ze als PR-adviseur en marketeer bij een biologisch restaurant gewerkt. Het was haar taak om voor dit restaurant nieuwe klanten aan te trekken, wat haar niet of nauwelijks lukte. Ze werd daardoor, om kort te gaan, binnen een maand ontslagen.

Hoewel ze naar eigen zeggen “de ballen verstand had van marketing”, kreeg ze – als een “vriendendienst” – door haar (dubieuze) referentie bij het betreffende restaurant verschillende nieuwe opdrachten aangeboden. Onder meer bij een visrestaurant, waar ze ook al snel mee moest stoppen door tegenvallende resultaten.

Dit voorbeeld is illustratief! Want op deze wijze blijft ondernemend Nederland, ook vandaag de dag, nog altijd verstoken van klanten en van succes 🙁

MARKETING IS EEN VAK!
Als ondernemer wil je zoveel mogelijk klanten en opdrachten. Natuurlijk kun je daar zelf achteraan gaan. Dat kost veel tijd en als ondernemer betekent tijd tevens geld.

Zolang je de marketing van je bedrijf zelf wilt blijven doen, heb je minder tijd over om je klanten te helpen met je product. Als je dat écht wilt, is dat okay. Vooral doen!

Maar wanneer je met minder moeite meer mensen van dienst wilt zijn, is het misschien slimmer om een team van marketeers om je heen te verzamelen. Dat hoeft niet duur te zijn.

Zelf heb ik het voorrecht om GRATIS advies en hulp te mogen ontvangen van uitmuntende marketing mensen. Alles op basis van dienst en wederdienst. Als tegenprestatie help ik ze om hun bedrijf succesvoller te maken.

Dus als je jouw marketeers ergens mee kunt helpen, is dat een mooi betaalmiddel. Je bespaart hiermee veel geld, helpt meer mensen en maakt meer winst.

Ben je een geboren marketeer, is het je hobby of wil je het heel graag leren? Ga er dan gewoon mee door.

Heb je niets met marketing, kost het je teveel tijd of heb je er een afkeer van? Bouw dan een marketingteam om je heen, met geen of weinig kosten.

SUCCESVOL BEN JE ZELDEN OF NOOIT IN JE EENTJE!

Wil jij ook meer klanten en mooiere opdrachten? Wil je je marketing optimaliseren? Of wil je leren hoe je een team van marketeers samenstelt?

Bel dan 0522-26 12 85 of mail naar info@succescoach.nl voor het GRATIS GROEIGESPREK van 30-40 minuten. Vermeld in elk geval je naam, adres, postcode, telefoonnummer en de code HSP1.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Every master was once a disaster!” T. Harv Eker

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.

Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.

In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*