DENKEN EN VOELEN = DE SLEUTEL!

Hoe kan het, dat je letterlijk alles hebt gelezen over succes en toch soms behoorlijk tegenvallende resultaten bereikt?

Dat komt omdat de mindset (dat is de manier van denken en voelen) diep verankerd ligt in het onderbewustzijn. Ook bij succesvolle mensen is dat uiteraard het geval. En om díe reden is de juiste mindset niet iets dat je zomaar aan kunt leren!

Uit diverse onderzoeken blijkt, dat de meest succesvolle mensen een bepaalde mindset hebben. Je mindset is je manier van denken en voelen en deze bepaalt je succes.

Succes is dus niet alleen het gevolg van WAT je doet. Succes komt vooral voort uit HOE je doet wat je doet, dat wil zeggen met welke intentie of bedoeling en met welke energie of uitstraling.

Nu weet ik wel, dat veel mensen bij het woord energie negatieve, zweverige associaties krijgen:-)

Maar je energie is je uitstraling en dat is zo ongeveer het allerbelangrijkste wat je hebt. Daar moet je het allemaal mee doen. En je uitstraling wordt weer aangestuurd door je mindset!

Het grootste verschil tussen iemand die keihard werkt voor weinig geld en iemand die miljoenen verdient met zijn passie is dus de MINDSET:-)

De mindset van een succesvol persoon voldoet aan 5 kenmerken:

1) Geloof in overvloed! Alleen met de overtuiging dat – binnen jouw kaders – alles mogelijk is, durf je een ambitieus project ook daadwerkelijk te realiseren. Zelfs als het onhaalbaar lijkt, omdat het nooit eerder is gedaan!

2) Zie problemen als kansen! Wanneer je met een nieuw project bezig bent, zullen er vroeg of laat zeker problemen opduiken. Door die problemen als uitdagingen en leermogelijkheden te zien, groei je verder en wordt je innerlijk (en uiterlijk) steeds rijker.

3) Vertrouw op de uitkomst! Het is noodzakelijk, om onvoorwaardelijk te vertrouwen op je eigen kunnen aan de ene kant en op het resultaat van je inspanningen aan de andere kant. Dat is de beste manier om alle tegenslagen op je ontwikkelingsweg te overwinnen! Bewaar dus ‘gewoon’ je vertrouwen, ook als het even allemaal mis lijkt te gaan…

4) Blijf toegewijd! Toewijding kun je zien als een combinatie van daadkrachtige doelgerichtheid en totale overgave aan je werk. Door te houden van wat je doet en daar volledig voor te gaan, wordt werken leuk en is de kans op succes het grootste.

5) Wees dankbaar! Het is meestal niet moeilijk om dankbaarheid te voelen NADAT je een mooie beloning hebt ontvangen. Het is de kunst om net zo dankbaar te zijn VOORDAT je je doelen bereikt hebt.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Blijf altijd hongerig en gek!” Steve Jobs

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.

Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.

In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*