DE SAPPELENDE ZZP’er

Vol trots kwam hij mijn praktijk binnen. Hij vroeg mijn hulp bij het succesvoller maken van zijn “bedrijf”. Vijf jaar terug startte hij zijn eigen adviesbureau aan huis.

Maar hoewel hij keihard werkte, was zijn jaaromzet niet meer dan 30.000 euro (bruto!). Hij was er van overtuigd, dat hij hard moest werken voor zijn geld en dat hij goed bezig was…

ZELFSTANDIGE ZONDER POEN (ZZP)
Ik heb de laatste 20 jaar veel met ZZP’ers gewerkt. Daaruit heb ik geleerd dat een eenmans- of eenvrouwsbedrijf vaak overuren, inefficiënt ploeteren en veel stress met zich mee brengt.

Bovendien heeft elke ZZP’er een ‘plafond’ dat relatief laag ligt. Daarom is het de kunst om je onderneming opschaalbaar te maken.

In mijn ogen is het hebben van een eenmans- of eenvrouwsbedrijf niet verkeerd. Het is alleen niet de handigste optie, wanneer je een optimale bijdrage wilt leveren aan het grotere geheel!

MINDSET
Het grote verschil tussen een ZZP’er en een echte ondernemer zit hem in de mindset. Ondernemers denken groter, ZZP’ers denken kleiner. Een ZZP’er denkt alles zelf te kunnen doen, terwijl een ondernemer begrijpt dat alleen een team hem werkelijk verder kan helpen.

Ik bedoel dan natuurlijk een team van uitmuntende mensen die zowel getalenteerd als enthousiast zijn. Die – zelfs bij tegenwerking – gemotiveerd blijven om te doen wat ze het allerliefste doen en wat ze het beste kunnen.

Zo neemt je meerwaarde voor het grotere geheel exponentieel toe! Je helpt meer mensen met een beter resultaat!

Wil je (nóg) meer bereiken met je bedrijf? Wil je groter gaan denken en succesvoller worden? Bel dan 0522-26 12 85 of mail naar info@succescoach.nl voor het GRATIS GROEIGESPREK van 30-40 minuten. Vermeld in elk geval je naam, adres, postcode, telefoonnummer en de code HSP1.

TIP VAN SUCCESCOACH: “Succes is een slechte leraar. Het laat succesvolle mensen in de waan dat ze niet kunnen verliezen!” Bill Gates

Wie is Roeland Suylen?
Roeland Suylen helpt ondernemers om hun dromen waar te maken, zodat ze meer klanten en meer omzet bereiken. In zijn werk viel hem op dat veel mensen moeite hebben om hun dromen waar te maken. Daarom heeft hij de 3G-methode ontwikkeld.
Als succescoach heeft hij met topsporters en topondernemers gewerkt en 8 succesprincipes ontdekt. Deze principes kunnen, in combinatie met de 3G-methode, overal worden toegepast om een succesvolle onderneming op te bouwen.
In 2009 won Roeland met zijn onderneming de DoDo Award ter waarde van €10.000,- en een innovatievoucher van SenterNovem ter waarde van €2000,-. Roeland Suylen is de auteur van ‘De essentie van spiritualiteit’ en ‘Maak je dromen waar’.

© Roeland Suylen, www.succescoach.nl. Alle rechten voorbehouden.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*